Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı 16 Eylül 2019 tarihinde makamında ziyaret etti. Ziyarette iki üniversite arasındaki işbirliği olanakları değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Ahilik ruhuna uygun olarak  bölge kalkınmasına katkı sağlayan projeler hazırladığını söyledi. Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve üniversitelerarası işbirliğine gideceklerini belirten Rektör Şahin, mevkidaşı Karakaya’yı yürüttüğü çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Göreve geldiği günden bu yana tüm çabalarının Kırşehir ve üniversitemiz için olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e teşekkür etti.