Üniversitemiz, İŞKUR ve AGRONET Seracılık AŞ. arasında 19 Ağustos 2019 tarihinde imzalanan protokolle başlayan ‘’Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği Eğitim Programı’’ Ziraat Fakültemiz bünyesinde devam ediyor.

Üniversitemizde devam eden kursa, İŞKUR tarafından belirlenen 100 kursiyer katılıyor. Pilot üniversite olarak her zaman şehrin gelişimine, eğitimine, istihdamına ve üretimine önem veren üniversitemiz kursiyerlerin istenilen yeterlilikleri kazanabilmeleri için teorik eğitimin yanında uygulamalı eğitime de önem veriyor. Bu çerçevede Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri kursu hem teorik ve hem de uygulamalı olarak sürdürüyor. Toplamda 58 gün sürecek olan kurs aşama aşama üniversite-İŞKUR iş birliğiyle yapılmaya devam ediyor.