Üniversitemiz Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Kaman’da düzenlenen 28. Kaman Kültür-Sanat ve Ceviz Festivali etkinliklerinde tanıtım standı açtı. 5 – 6 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleşen festivalde açılan bilgilendirme ve tanıtım standını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Akbulut ve Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çelik ziyaret etti. Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bilgilendirme ve tanıtım standında öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimiz ziyaretçilerine, üniversitemiz ve yüksekokulumuz hakkında detaylı bilgiler verdiler. 6 Ekim 2019 tarihinde sona eren festivalde tanıtım ve bilgilendirme standı Kamanlılar tarafından büyük bir ilgi gördü.