Taekvando Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hakan Reçber, Güreş Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hamza Alaca Taekvando Avrupa Şampiyonu Ferhat Can, Merve Dinçel ve Taekvando Avrupa Şampiyonu, Dünya İkincisi Huri Korkut Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda eğitim –öğretim görmeyi tercih etti. Sporculara Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Levent Var ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Taekvando Teknik Kurul Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Sevde Mavi Var eşlik etti.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcuları 9 Ekim 2019 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya makamında kabul ederek üniversitemizi tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en başarılı yüksekokullarından biri olduğunu anlatan Rektör Karakaya, sporculara üniversitemize güç katacaklarını söyledi.

Şampiyon sporcular, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin sportif başarılarını yakından takip ettiklerini ve burada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Rektör Karakaya’ya teşekkür ettiler.