Üniversitemiz pilot projeleriyle bölgesinde lider olma anlamında önemli çalışmalar yaparken bir taraftan da Türkiye’nin her yerinden tercih edilen üniversite olmayı başardı. Yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda yaptığı tanıtım çalışmalarıyla bir dünya üniversitesi olma yolunda önemli çalışmalar yapan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, 21 Ekim 2019 tarihinde Gaziantep’te 3. Gaziantep Tercih Günleri Fuarında öğrencilerle bir araya geldi. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği koordinasyonunda gerçekleşen tanıtım etkinliğine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Dört yılda dört kat büyüme gösteren üniversitemizin yürüttüğü projeler, çalışmalar, faaliyetler hakkında üniversite adaylarına bilgi veren personelimiz, üniversitemizde faaliyet gösteren ve yeni açılan bölümlerle ilgili bilgileri de öğrencilerle paylaştı. İstikbalimiz olan gençlerin yoğun ilgi gösterdiği standımızda personelimiz, öğrencilerle birebir görüşecek onlara gelecek ve kariyer planları hakkında rehberlik ettiler. Öğrencilere üniversitemizi tanıtan çeşitli materyaller hediye eden personelimiz, aynı zamanda ilimizin ve üniversitemizin imkanları, bursları, öğrenci değişim programları, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında da bilgiler verdiler.

Üniversitemizin imkan ve olanaklarını önemli ölçüde güzel bulduklarını belirten üniversite adayları, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tercih listelerine ekleyeceklerini söylediler.