Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Türk Halklarının Felsefi Mirası Sempozyumu için üniversitemize gelen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinden gelen konuklar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret ederek bir görüşme yaptı. 24 Ekim 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.

Kırşehir’de ve üniversitemizde olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitemizin kalite çalışmaları, pilot üniversite projeleri ve alanda göstermiş olduğu çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Üniversitemizin fiziki durumu hakkında da Rektör Karakaya’dan bilgiler alan Rektör Karaman, yapımı tamamlanan binalarla birlikte yerleşkemizin modernleşme de ilerlediğini kaydetti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve ilimiz için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerimizin modern, donanımlı ve kendilerine ait okullarda eğitim almalarını önemsediklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinden gelen konuklara teşekkür etti.