Bilimsel üretime katkı sağlayan, pilot projeleriyle şehrin ve bölgenin kalkınmasına destek veren, insan odaklı eğitim anlayışına sahip üniversitemiz gittiği her ilde ilgi görmeye devam ediyor. Birçok bilimsel çalışmayla adından söz ettiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, 24 Ekim 2019 tarihinde Kahramanmaraş Üniversite Tercih Günlerinde öğrencilerle bir araya geldi.

Her geçen gün fiziki olarak büyüyen, yürüttüğü projelerle örnek olan, bilimsel üretimi şehrin ve bölgenin hizmetine sunan üniversitemiz yaptığı çalışmaların detaylarını öğrencilerle paylaştı. Yeni açılan bölümler, yürütülen projeler, yapılan bilimsel, sosyal ve sportif faaliyetler personellerimiz vasıtasıyla etkinliğe gelen öğrencilere anlatıldı. Şehrimizin ve üniversitemizin imkânları ve konumu, Erasmus – Mevlana – Farabi gibi değişim programları, yurt ve burs imkânları hakkında bilgiler verildi. Gelecek ve kariyer planlaması yapma aşamasındaki gençlere rehberlik eden personellerimiz standımıza gelen bütün öğrencilere üniversitemizi tanıtıcı materyaller ve çeşitli hediyeler verdi.

Üniversitemizi ve şehrimizi yakından tanıma fırsatı bulan gençler, tanıtım standımızdan faydalandıklarını ve üniversitemizi tercih listelerinde değerlendireceklerini söylediler.