Bilim dünyasına katkı sağlamayı amaç edinmiş ve bu yönde çalışmalarına ara vermeden devam eden üniversitemiz, uluslararasılaşmada da faaliyetlerine devam ediyor. Filistin An Najah Ulusal Üniversitesinin ev sahipliğinde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin de ortaklığında 4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansı gerçekleştirildi. 27 Ekim 2019 tarihinde Filistin An Najah Üniversitesinde başlayan konferansa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve beraberindeki heyet ile birlikte katıldı.

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansının konusu “Temel ve Klinik Tıpta Gelişmeler” olarak belirlendi. 4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansının açılış programında bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bilim dünyasına katkı sağlayacak bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını anlatarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin uluslararasılaşmada önemi yollar kat ettiğini söyledi. Filistin An Najah Ulusal Üniversitesinde gerçekleşen 4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansına destek olmaktan ve bilimsel alanda katkı sağlamaktan mutlu olduklarını dile getiren Rektör Karakaya, bu tarz etkinliklere desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.