Projelerinde teknolojiyi esas alan, yaptığı çalışmalarla şehrin ekonomisine bilimsel katkılar sağlayan üniversitemiz ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarına katıldı. Türkiye Verimlilik Vakfı’nın katkılarıyla 31 Ekim – 3 Kasım 2019 tarihleri arasında bu yıl 2.’si yapılan fuarda, Türkiye’de ve dünyada verimliliğin arttırılmasına katkı sağlayan teknolojik ürünlerin sergilenmesi, bu çalışmaların geniş kitlelere ulaştırılması ve verimlilik alanında farkındalığın artırılması amaçlanıyor.

’’Gelecek için Teknolojiler’’ temasıyla gerçekleşen fuar, başta savunma sanayi olmak üzere sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, ulaşım ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren birçok firma ve üniversitenin katılımıyla gerçekleşti. Fuarda üniversitemizin Teknoloji Transfer Ofisine (TTO) ait Fiber Optik Sensör Teknolojileri çalışmaları, Ziraat Fakültemizin vermikompost (solucan gübresi)  ve çörek otu yağı çalışmaları, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarının çalışmaları ve pilot proje çalışmaları yer aldı. Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimiz ise üniversitemizin tanıtımına yönelik açtığı stantla ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

31 Ekim 2019 tarihinde başlayan Verimlilik ve Teknoloji Fuarı 3 Kasım 2019 tarihine kadar sürecek.