İlimiz bürokrasisi ile sürekli iletişim halinde olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ı ziyaret etti. 1 Kasım 2019 tarihinde başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya’ya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede üniversitemizin çalışmaları, projeleri ve faaliyetleri ile Mucur Belediyesinin çalışmaları değerlendirildi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimizin tüm kurumları ile iş birliği içinde çalışmasını önemsediklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemiz projelerinin ilçelerle birlikte ilimizin geneline yayıldığını kaydetti. İlimizin tüm dinamikleri ile birlikte daha güçlü bir Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olacağını vurgulayan Rektör Karakaya, üniversitemizin ürettiği projelerle bölgesinde hâkim bir güce sahip olacağını sözlerine ekledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin projelerinin ilimiz ve ülkemiz için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, üniversitemizin her zaman destekçisi olduklarını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Rektör Karakaya’ya hediye verdi.