Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Murat Türesin’i ziyaret etti. 4 Kasım 2019 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalıştıklarından bahsetti. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ile de iyi ilişkiler içinde olmaktan mutlu olduklarını anlatan Rektör Karakaya, görevine yeni atanan Kırşehir İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’e görevinde başarılar diledi.

Kırşehir’in kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi için kurum olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini belirten İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile de işi birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırşehir İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.   

Ziyaret sonunda Rektör Karakaya, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’e günün anısına hediye verdi.