Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Yozgat Valisi Kadir Çakır ile Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 5 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette, her ilin ve üniversitelerinin projeleri ve çalışmaları değerlendirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Yozgat Valisi Kadir Çakır’ı makamında ziyaret ederek üniversitemizin pilot üniversite projeleri çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat Valisi Kadir Çakır, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.

Rektör Karakaya, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a hayırlın olsun ziyaretinde bulundu. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi çalışmalarında oldukça ilerlediğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemiz tarafından üretilen ve hayata geçirilen pilot üniversite projelerinden bahsetti. Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a hayırlı olsun dileklerinde bulunun Rektör Karakaya, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Amaçlarının Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat ve İç Anadolu Bölgesini güçlendirmek olduğunu dile getiren Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, üniversitede bu yönde çalışmalar kaydettiklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karadağ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.