Göreve geldiği günden bu yana kurumlararası iş birliğini önemseyen ve bu alanda ziyaretlerine devam eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ü ziyaret etti. 8 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin genel ve fiziki durumu, çalışmaları ve projeleri hakkında ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’e bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizin artık bölgesinde parlayan bir yıldız olduğunu, projeleri ve çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirdiğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.