İş birliklerini ve karşılıklı görüşmeleri her zaman önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ziyaret etti. 7 Ocak 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizde ve şehrimizde yaşanan gelişmeler konuşuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde öne çıkan ve projeleri ile bölgeye değer katan bir üniversite olduğunu belirten Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan hem fiziki hem de akademik anlamda yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın özverili çalışmalarından dolayı kendisini tebrik eden Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile yapılacak her projede yer almanın kendilerini mutlu edeceğini sözlerine ekledi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu ülkeye karşı gönül borcumuz olduğunu ve her bireyin bu ülke için fedakârca çalışması gerektiğini belirtti. Şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için çalışmaların hızla devam edeceğini anlatan Rektör Karakaya, Necmettin Erkan’a üniversitemizde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı istişarelerin yapılmasının ardından ziyaret sona erdi.