Çiçekdağı Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 11 Şubat 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ilimiz ve üniversitemizin genel durumu görüşüldü.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin projeleri ve akademik faaliyetlerinin Kırşehir’in rengini değiştirdiğini belirten Çiçekdağı Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Rektör Karakaya’ya gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür etti. Kırşehir’in gelişmesi için tüm kurum ve kuruluşların çaba göstermesi gerektiğini vurgulayan Karakaş, ilimizi hem ulusal hem de uluslararası alanda en iyi temsil eden kurumlardan birinin üniversitemiz olduğunu söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin son dönemlerde büyük bir yükseliş içinde olduğunu dile getiren Çiçekdağı Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden hem ilimiz hem de üniversitemiz için çalıştıklarını belirten Rektör Karakaya, gayretlerinin karşılığını almaktan mutlu olduklarını söyledi. Üniversitemizin projeleri ve çalışmalarının hızla hayata geçmeye başladığını anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinin parlayan yıldızı olduğunu vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Çiçekdağı Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş’a teşekkür etti.