Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Sultan Aslan ve beraberindeki öğrenciler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 24 Şubat 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilerin sorunları, yapılan sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle öğrencilere yönelik yapılması hedeflenen projeler görüşüldü.

Öğrenci Konseyinin faaliyetlerine devam ettiğini anlatan Başkan Sultan Aslan, öğrencilere yönelik yapılan etkinlikler, konferanslar, sorumluluk projeleri ve kültürel geziler hakkında Rektör Karakaya’yı bilgilendirdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Üniversite yönetimi olarak daima öğrenci odaklı misyonu benimsediklerini dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde öğrenim gören her bir öğrenci bizim için önemli, onlar yarınlar için umudumuz.” dedi. Yarının emanetçilerine bugünden yatırım yapmanın, onların sorunlarına çözüm bulmanın ve onlarla iletişimi güçlü tutmanın üniversite yönetimi olarak öncelikleri olduğunu söyleyen Rektör Karakaya, öğrencilerin taleplerine cevap vermek, onların yalnız derslerinde değil sosyal alanlarda da hayatın içine girmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

Öğrencilerle her zaman yakın temas içinde olduklarını belirten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Öğrenci Konseyi Başkanı Sultan Aslan ve beraberindekilere teşekkür etti.