Kırşehir Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 4 Mart 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin tarım alanında yürüttüğü projeler değerlendirildi.

Kırşehir’in özellikle tarım alanında önemli proje ve çalışmalara ihtiyacı olduğunu belirten Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence, üniversitemizin pilot projelerinin bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi. İlimizin tarım şehri olduğunu ve verimli toprakları ile ülkemizin ihtiyacı karşılayabilecek durumda olduğunu vurgulayan Erence, tarım alanında yapılabilecek çalışmalara kurum olarak kendilerinin de destek vereceğini dile getirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimiz için çok güzel işler başardığını anlatan Genel Müdür Yavuz Erence, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

İlimizin kalkınması ve bölgenin ihtiyacı olan projelerin üretilmesi için üniversite olarak çok çalıştıklarını söyleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence’ye teşekkür etti.