Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 16 Haziran 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimizdeki en önemli eğitim kurumu ve şehrin dışarıya bakan yüzü olduğunu belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, pandemi döneminde üniversitemizin uzaktan eğitim yoluyla faaliyetini aktif bir şekilde devam ettirmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinin gün geçtikçe daha da güzelleştiğini dile getiren Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizin genel ve fiziki durumu hakkında bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek yapımı tamamlanan ve devam eden binaları anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür etti.