Göreve geldiği günden bu yana üniversitemiz personeli ile iletişim içerisinde olmayı önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı Özel Güvenlik Görevlileri Günü nedeniyle 2 Temmuz 2020 tarihinde Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Savaş Çetiner ve üniversitemizde görev yapan güvenlik personelleri ziyaret etti.

Rektör Karakaya: “Tüm Özel Güvenliklerin Günü Kutlu Olsun”

Milletin huzuruna, güvenliğine katkı sağlayan üniversitemiz güvenlik görevlilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, kamu güvenliğini sağlamada yardımcı kolluk olarak özel güvenliklerin önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti. Güvenlik Görevlilerinin kamu düzenindeki önemine de değinen Rektör Karakaya, büyük bir özveri ve fedakârlıkla görevlerini yerine getiren tüm özel güvenlik görevlilerinin gününü kutladı.