İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 9 Temmuz 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette her iki üniversitenin genel durumu görüşüldü. Ziyarette Rektör Kızılay’a İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek de eşlik etti. 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde çeşitli faaliyetler yürüterek ilinin kalkınmasına katkı sağlarken aynı zamanda yükseköğretime faydalı projeler geliştirdiğini belirten İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, üniversitemizin pilot üniversite projeleri, kalite yönetim sistemindeki başarılı çalışmaları ve akademik faaliyetleri için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibini tebrik etti. Çok sayıda proje ve çalışmada Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin diğer üniversitelere model olduğunu da kaydeden Rektör Kızılay, Rektör Karakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde adından söz ettiren bir üniversite olması için tüm çalışmaları titizlikle yürüttüklerini dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, bundan sonraki çalışmalarını da aynı özenle devam ettireceklerini söyledi. Üniversitemizin fiziki durumu hakkında da bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek’e teşekkür etti.