Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ömer Faruk Yurdagül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 28 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’e Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin genel ve fiziki durumu ile akademik başarılarını anlattı.

Üniversitemizin Kırşehir’in kalkınmasına katkı sağlayacak çok sayıda projeyi hayata geçirdiğini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, projelerde ilimizin en önemli kaynaklarından biri olan jeotermali farklı alanlarda kullandıklarını söyledi. Üniversitemizin kalite çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirdiğini belirten Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok çeşitli alanlarda çalışmalar sürdürdüğünü kaydetti. Üniversitemizin fiziki gelişimi hakkında da detaylı bilgi veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’e yeni görevinde başarılar diledi.

Kırşehir’de bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyen Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.