Üniversitemizde göreve yeni başlayan güvenlik ve temizlik personeline tanışma toplantısı düzenlendi. 10 Ağustos 2020 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuat Sezgin Salonunda gerçekleşen toplantıya, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Savaş Çetiner ile güvenlik ve temizlik personeli katıldı.

Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük toplantıda, üniversitemizin genel ve fiziki durumunu anlatarak akademik ve idari yapısı, işleyişi, çalışma sistemi hakkında göreve yeni başlayan personele bilgiler verdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gün geçtikçe gelişerek büyüdüğünü belirten Küçük, akademik, idari, güvenlik ve temizlik personeli ile birlikte kocaman bir aile olduklarını söyledi. Üniversitemiz için her personelin birlik ve beraberlik içinde, özverili bir şekilde çalışması gerektiğini kaydeden Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, göreve yeni başlayan personele çalışmalarında başarılar diledi.