Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Numan Nafiz Şahin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 11 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alıverişinde bulunuldu.

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Kırşehir’in gelişmesinde ve kalkınmasında faydalı projelere imza attığını söyleyerek üniversitelerin bölgelerindeki değerleri ortaya çıkarmasındaki rollerinin önemli olduğunu dile getirdi. Üniversitemizin kültür, sanat ve spor gibi alanlarda da aktif faaliyette olduğunu kaydeden Şahin, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile iş birliği içinde çalışmaktan mutlu olacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.