Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 16 Ekim 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette her iki üniversite ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin kalite çalışmaları, pilot üniversite projeleri ve uzaktan eğitim çalışmaları ile bölgesinde çok önemli bir konumda olduğunu belirtti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Rektör Yardım, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Rektör Karakaya ve ekibini tebrik etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok önemli çalışmalar yürüttüğünü anlatarak birçok alanda bölgesinde ve ülkesinde model olmaya devam ettiklerini vurguladı. Kalite süreci, pilot üniversite projeleri ve akademik çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getiren Rektör Karakaya, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve ülkemize faydası dokunan projeler hazırladıklarını belirtti. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak üniversitemizin kendi projesi olan ve çok kısa sürede hayata geçirerek öğrencilerinin eğitimlerini devam ettirmesini sağlayan Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Projesinin (AYDEP) çok önemli bir proje olduğunu anlatan Rektör Karakaya, AYDEP’in ülkemizdeki diğer üniversitelere de model olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’a teşekkür etti.