Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenine katıldı. 29 Ekim 2020 tarihinde Cacabey Meydanında gerçekleşen tören ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Çelenk sunumunun ardından il protokolü Cacabey Meydanında hazırlanan “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu fotoğraf sergisini gezdiler. Tören daha sonra Valilik binası önünde Vali İbrahim Akın’ın il protokolünün tebriklerini kabul etmesi ve resmi kurumların araç konvoyu ile devam etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutluyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak ülkemizin gelişimi için çok önemli çalışmalar yapmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.