Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Mahnılardan Türkülere” isimli bir konser düzenlendi. 20 Kasım 2020 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş Salonunda düzenlenen konsere pandemi nedeniyle sadece davetliler katıldı. Konsere katılamayan müzikseverler için üniversitemiz YouTube kanalından canlı gösterim yapıldı.

Konser, Müzik Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Satı Doğanyiğit (Şan), Dr. Öğr. Üyesi Şenol Afacan (Keman), Öğr. Gör. Sinan Tüfekçi (Piyano) ve Öğr.Gör. Kenan Tüfekçi (Piyano-Flüt) tarafından verildi.

Etkinlik sonunda Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Nurhan Ölmez konserde emeği geçen öğretim elemanlarına teşekkür ederek katılım belgesi takdim etti.