Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Halit Ertuğrul tüm kitaplarının sergilendiği imza günü düzenledi. 27 Ekim 2021 tarihinde KAEÜ Eğitim Fakültesinde düzenlenen katılımın yoğun olduğu imza gününe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


İmza gününde öğrencilerle sohbet eden ve kitapları hakkında bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Halit Ertuğrul, kitaplarının moral motivasyona yönelik eğitim ve kültür kitapları olduğunu belirtti. Bugüne kadar 74 adet kitap yayımlayan eğitimci yazar Halit Ertuğrul, akademik çalışmalarını yaptıktan sonra çeşitli üniversitelerde yöneticilik ve öğretim üyeliği yaptı. Milli Eğitim bakanlığı Bakan Danışmanı olarak da görev yapan Ertuğrul, yurt içi ve yurt dışında çeşitli bilimsel ve kültürel faaliyetlerde bulundu. Meslek yaşamı boyunca yazdığı kitaplarla geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan yazarın kitapları çok sayıda ödül aldı ve çeşitli dillere çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tavsiye edilen kitaplar arasında yer alan yazarın birçok eseri baskı rekorları kırdı ve iki kez yılın yazarı seçildi. 

Son kitabı Bir Deistin Gözyaşları ‘’Affet Beni Allah’ım’’ hakkında konuşan eğitimci yazar Ertuğrul, kitabın deizm ve ateizm yolunda inancını yitiren bir gencin yürek burkan yaşanmış bir hikâyesini anlattığını kaydetti. Son olarak İmza gününe gösterilen ilgiden dolayı Üniversite yönetimine ve öğrencilere teşekkürlerini sunan Dr. Öğr. Üyesi Halit Ertuğrul, kitaplarının her kesimden gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.