Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği Bölgesel İngilizce Dil Ofisi’nden (The Regional English Language Office-RELO) İngilizce Eğitim Ataşesi Roger F. Cohen ve Özlem Bakır Aytaç, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti. 15 Kasım 2021 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Ataşe Cohen ve akademik personelimiz bir araya geldi.

Toplantıda İngilizce Eğitim Ataşesi Roger F. Cohen, öğretim elemanlarıyla yabancı dil öğrenimi ve öğretimi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bölgesel İngilizce Dil Ofisi (RELO) ve ofisin faaliyetleri hakkında öğretim görevlilerini bilgilendiren Ataşe Cohen, ziyaret sonunda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fazıl Yozgat ile birlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel’i ziyaret etti.