KAEÜ Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi (NEGSF) öğretim elemanları tarafından ’’Türk ve Batı Müziği Eserlerinden Örnekler’’ isimli konser verildi. 30 Kasım 2021 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Muharrem Ertaş Salonunda düzenlenen konser YouTube kanalımızdan canlı yayınlandı. Konsere öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Konser, Müzik Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Satı Doğanyiğit (Şan), Dr. Öğr. Üyesi Şenol Afacan (Keman), Öğr. Gör. Sinan Tüfekçi (Piyano) ve Öğr. Gör. Kenan Tüfekçi (Flüt) tarafından verildi.

Türk ve Batı Müziği Eserlerinden Örneklerin sergilendiği konserde Uzun İnce Bir Yoldayım (Sivas), Bitlis’te Beş Minare (Bitlis), Sarı Gelin (Erzurum), Ayrılık (Azerbaycan), Altın Yüzüğüm Kırıldı (Adıyaman), Bu Tepe Pullu Tepe (Erzurum), Dmitri Shostakovich (Three Pieces), Selma Nur Cihan Operasından (Ninni), Gabriel Faure (Sicilienne), Gaetano Donizetti Alayın Operasından (Convien Partir), John Williams (Schindler’s List), Hasan Özçivi (Nihavend Sirto), Ekrem Zeki (Yunusun Mezarında) Aram Khachaturian (Maskeli Balo), Erdal Tuğcular (Kemençeden Kemana) gibi eserler farklı formlarla sanatseverlerle buluştu. Konser sonunda konseri düzenleyen öğretim elemanlarına katılım belgeleri takdim edildi.

Konseri İzlemek İçin Tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=69gxTHC8LQU