Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Kırşehir Valiliği görevine atanan Hüdayar Mete Buhara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 23 Mayıs 2022 tarihinde valilik makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemizin fiziki ve genel durumu hakkında Vali Hüdayar Mete Buhara’ya bilgiler veren Rektör Karakaya, üniversitemizin birçok projeye ev sahipliği yaptığını ve önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Kalite çalışmaları, pilot üniversite projeleri ve eğitimde kalite güvence sistemi hakkında Vali Buhara’yı bilgilendiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin eğitimde kaliteyi garantileyen projeler hayata geçirerek bu projelerin diğer eğitim kurumlarına rol model olduğunu kaydetti. Kırşehir Valiliği ile iş birliği içinde çalışmaya devam etmekten memnuniyet duyacaklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin projelerini ve çalışmalarının ilimize önemli katkılar sağladığını kaydeden Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.