Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Bahar Şenliği düzenlendi. 26-27 Mayıs tarihlerinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşen şenliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Final sınavları öncesi moral depolamak isteyen öğrencilerimiz Bahar Şenliğinde doyasıya eğlendi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı şenlikte; halk oyunları, bilgi yarışmaları, hediye çekilişleri gerçekleştirildi. Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarının stantlar açarak öğrencilerimizi bilgilendirdikleri Bahar Şenliğinde, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Bilimleri Fakültesi ortaklığında düzenlenen spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. İki gün süren şenlikte, etkinliklerin ardından öğrencilerimiz konserlerle coştu.