Bölge milletvekilleri ile her fırsatta bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ankara 3. Bölge Milletvekili ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan ile bir görüşme yaptı. 30 Mayıs 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin projeleri ve Kırşehir’in kalkınma alanındaki çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemizin çalışmaları ve projeleriyle büyüyen, gelişen bir üniversite olduğunu belirten kalite ve uzaktan eğitim çalışmalarını takdir eden Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir ve üniversitemizi daha ileriye götürmek için her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Rektör Karakaya ise Milletvekili Hacı Turan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.