Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Ortaç Şekeroğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 2 Haziran 2022 tarihinde rektörlük makamında yapılan ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen ve ilimizdeki bütün kurumların ortak çalışmasının çok önemli olduğunun altını çizen Müdür Şekeroğlu, üniversitemiz ile iş birliği içinde olmaktan mutlu olduklarını ve bu iş birliğinin devam edeceğini kaydetti. Göreve geldiği günden bu yana Kırşehir ve üniversitemizin gelişip büyümesi için çalıştıklarını ve halen çalışmaya devam ettiklerini anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir POMEM Müdürü Ortaç Şekeroğlu’na teşekkür etti.