Birçok üniversitenin katılımıyla yapılan Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım ve Tercih Fuarları devam ediyor. 11 Mayıs 2023’te Kırşehir ayağı gerçekleştirilen fuarlar Malatya ve Elazığ illeri ile sürüyor. Alanında uzman personel ile düzenlenen fuarlarda yerini alan Üniversitemiz tanıtım standına üniversite adayı gençler ve aileleri yoğun ilgi gösteriyor. Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine Üniversitemizin gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuluyor.