Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Gamze Saatçi’nin yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 4007 Afet Bölgesi Projeleri kapsamında “Kahraman Çocuklar Bilimle Güçleniyor” etkinliği, 19-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşti. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin (KSÜ) ev sahipliğini yaptığı etkinlik, Avşar Kampüsü Yunus Emre Kongre Merkezinde atölye etkinlik stantları kurulmasıyla başladı.

Etkinlikte; Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden akademisyenler atölye lideri olarak görev alırken aynı zamanda lisans öğrencileri de rehber olarak stantlarda yer aldılar. . KSÜ Avşar Kampüsünde gerçekleşen ve üç gün süren etkinliğe, çadır kentte yaşayan vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.