Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizde görev yapan tüm profesörlerle bir araya geldi. 8 Haziran 2023 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Karakaya, profesörlerimize Profesörlük Belgelerini takdim etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesindeki çalışmaları ve emeklerinden dolayı üniversitemizde görev yapan tüm profesörlere teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, görevde olduğu süre boyunca tüm öğretim üyeleriyle birçok proje ve çalışmada yer aldıklarını dile getirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin akademik ve bilimsel alandaki gelişiminde üniversitemizdeki tüm profesörlerin çok fazla emeği olduğunu söyleyen Rektör Karakaya, görev süresi boyunca onlarla birlikte çalışmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. “Birlikte çok güzel işlere imza attık.” diyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizdeki tüm profesörlere başarılar dileyerek onlara Profesörlük Belgesi takdim etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın Rektörlüğü boyunca birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden öğretim üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür ettiler.