Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Üniversitemiz Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundu. 8 Haziran 2023’te gerçekleşen ziyaretlere Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, gazeteciler Hüsnü Arıöz, Mahmut Şefik Koç, Adem Demirci, Hüseyin Duran ve Murat Seyitgazioğlu katıldı. Yerel basının önemine vurgu yapan Rektör Karakaya, üniversitenin dili konumunda olan yerel basın ile sürekli iletişim halinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret sonrası Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Rektör Karakaya’ya Neşet Ertaş görseli olan plaket hediye etti.