Birçok kamu kurumunda üst düzey görevlerde bulunan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter KAEÜ Genel Sekreterlik görevine atandı. Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, göreve yeni başlayan Genel Sekreter Hüseyin İlter’i ziyaret etti. Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Musa Özata ve Prof. Dr. Hüseyin Şimşek katıldı. Üniversitemizin fiziki ve genel durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Karahocagil, Genel Sekreter Hüseyin İlter’in üniversitemiz için güzel işlere imza atacağına inandığını belirterek kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Genel Sekreter Hüseyin İlter ise, kendisine verilen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.