Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bölgesel faktörlerin yanında kültürel bağlarında üniversiteleri bir araya getirmede önemli rol oynadığını belirten KAEÜ Rektörü Karahocagil, bu avantajları kullanmak niyetinde olduklarını söyledi. Geçmişten beri her iki üniversitenin, AR-Ge çalışmalarından sosyo-kültürel faaliyetlere değin uyumlu bir çalışma örüntüsü sergilediğine dikkat çeken Karahocagil, “Bu iş birlikleri artarak devam edecek. Yeni dönemle birlikte bunun daha da takipçisi olacağız. Rektörümüze yeni başladığı görevin hayırlar getirmesini, hayırlı hizmetler yapmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaret iyi niyet temennileri ve geleceğe yönelik istişarelerin ardından sona erdi.