Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’e,  Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ve yönetimine, Kırşehir Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence’ye, Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci’ye, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Avşar’a 20 Kasım 2023 tarihinde ziyarette bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e;  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Prof. Dr. Musa Özata, Genel Sekreter Hüseyin İlter, Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ferhat Çetinkaya da eşlik etti.

Görüşmede Üniversite ve şehir bütünlüğünü sağlayacak projeleri hayata geçirmek için elinden geleni yapacaklarını dile getiren Rektör Karahocagil, Üniversitemizi ve şehrimizi ileriye taşıyacak her öneriye ve iş birliğine açık olduklarını söyledi.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk,  Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ve yönetimi, Kırşehir Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence, Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Avşar da Rektör Karahocagil’e ziyaretleri münasebetiyle teşekkür etti. Görüşmeler, kısa ve orta vadede yapılabilecek çeşitli çalışmalar ve projelerin değerlendirilmesiyle tamamlandı.