Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil 12 Aralık 2023 tarihinde Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu,  Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Bozkurt ile Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen’i makamında ziyaret etti.

Eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler ile Üniversite ile şehir arasında yapılacak iş birliği ve koordinasyonun görüşüldüğü ziyaretlerde Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu,  Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Bozkurt ile Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen, ziyaretten dolayı Üniversitemiz Rektörü Karahocagil’e teşekkür ederken Üniversitemiz Rektörü Karahocagil de kurumlarla bir araya gelmenin üniversite şehir bütünleşmesi adına kendisini umutlandırdığını söyleyerek memnuniyeti dile getirdi.