Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Bozdoğan açıklanan 2023 yılı Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS) metrikleri sonucunda Biyoloji Bilim alanında büyük başarıya imza attı. Biyoloji alanında toplam 2533 araştırmacının çalışmasının yer aldığı sıralamada Bozdoğan, dördüncülük başarısı elde etti.

Üniversitemiz akademik yayınların öne çıkmasını, indekslerde taranmasını, atıf almasını yükseköğretimin temel misyonları arasında görüyor. Doç. Dr. Hakan Bozdoğan’ın bu anlamda elde ettiği başarı önemli bulunurken Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bilimsel araştırmalarla alana yapılan katkıların her zaman değerli olduğunu dile getirdi. Karahocagil, YÖKSİS parametrelerinin kıymetli bir başarıya işaret ettiğini belirterek Bozdoğan’ı kutladı.