Ak Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan 6 Mart 2024 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Senato salonunda gerçekleşen görüşmeye Rektör Yardımcı Prof. Dr. Musa Özata, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter ile üniversitemiz öğretim elemanları katıldı. Üniversitemizde gerçekleşen ve devam eden projelerin konuşulduğu toplantıda Vekil Erkan, Rektör Karahocagil ve ekibinin kent ile iyi bir iş birliği dinamizmi yakaladıkları için teşekkür etti. Üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiğini de belirten Erkan, birçok alanda birlikte geliştirecekleri projelerin şehre ve üniversiteye fayda sağlayacağını öngördüklerini ifade etti.

Kampüste tamamlanan ve devam eden çalışmalara dair bilgiler aktaran ve yapılması planlanan projeler ile ilgili sunum yapan KAEÜ Rektör Yardımcısı Özata ise, Kırşehir’in her bakımdan gelişmesini önemsediklerini ve Üniversitenin akademik birikiminin her zaman şehrin hizmetinde olduğunu belirterek birçok alanda verdiği desteklerden ötürü Erkan’a teşekkürlerini iletti.