ÖSYM Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i makamında ziyaret etti. Üniversitemizin genel ve fiziki durumu ile akademik gelişimi ve eğitim durumu hakkında fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Rektör Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin iline ve bölgesine önemli katkıları olan bir üniversite olduğunu belirtti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin eğitim alanında çok iyi bir ivme kazandığını ve başarı ile adından söz ettiren bir üniversite olduğununun vurgulandığı görüşmede,  ÖSYM Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karahocagil de ÖSYM Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan'a teşekkür etti.