Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) akademik ve idari personeli ile öğrenciler Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ev sahipliğinde geleneksel iftar programlarında bir araya geliyor. Dört farklı günde tüm personel ve öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek iftarlarla Ramazan Ayında birlik ve beraberliğin artırılması amaçlanıyor. Planlanan dört iftar programının ikisi bu hafta gerçekleştirilirken kalan iki iftar programı ise gelecek hafta için planlandı.

Üniversitemiz yemekhanesinde gerçekleştirilen iftarlara katılım yoğun oldu. Tüm masaları dolaşarak personel ve öğrencilerle sohbet eden Rektör Karahocagil, Ramazan Ayı’nın bereketini öğrencilerle birlikte paylaşmaya dikkat ettiklerini söyledi. Karahocagil, Ramazan ayının manevi değerlerine vurgu yaparak bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm İslam dünyasına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Bu tür programların dayanışmayı ve birlikteliği artırmak için fırsat olduğunu kaydeden Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek emeği geçen herkesi kutladı.