Öğretim Üyemiz Gürcistan’da Uluslararası Sempozyuma Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. A. Serap Tunçer, Gürcistan Grigol Robakıdze Üniversitesi ve Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı’na bağlı “Ajarian Autonomouse Republic Georgian Association of Medical Tourism” Birliği tarafından organize edilen First South Caucasian Conference’a katıldı.

18-20 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen ve “Medical Health” konusunun ele alındığı konferansta, ağırlıklı olarak bölgenin “Termal Tourism” kapasitesi değerlendirildi. Öğretim üyemiz Tunçer de “The Importance of Urban Health Care in a Globalızed World” başlıklı bildirisinde, Kırşehir ve jeotermal enerji potansiyeli konusunda katılımcıları bilgilendirdi.