Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Çevik Kuvvet Polislerimize yapılan hain saldırıları kınamak ve bizlerin emniyeti için gece gündüz görev başında olan polislerimizin yanında olduklarını göstermek için 14 Aralık 2016 tarihinde Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundular. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Levent Var koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerimiz, polislerimize çiçek ve Türk Bayrağı hediye ettiler. Duygusal anların yaşandığı ziyaretin ardından öğrenciler görev yapan polislerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.