Eğitim Fakültesi Öğrencileri Yaşlılarımızla Zaman Geçirdiler

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı 3. sınıf öğrencileri, 22 Aralık 2016 tarihinde Kırşehir Huzur Evine bir eğitim gezisi gerçekleştirdiler. “Yetişkinlik ve Yaşlılık Psikolojisi” dersi  kapsamında Öğretim Elemanı Dr. Ertuğrul Talu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, huzur evi yetkililerinden çeşitli bilgiler alarak yaşlılarla vakit geçirme fırsatı buldular. Dönem boyunca kuramsal olarak derste ele alınan konuları yaşlılara hizmet veren bir kurumda gözleme ve değerlendirme şansı bulduklarını ifade eden öğrenciler, kendilerine bu imkanın tanınmasından dolayı üniversite yönetimine ve huzur evi yetkililerine teşekkür ettiler.