Öğretim Üyemiz Doç. Dr. A. Serap Tunçer Sırbistan’da Uluslararası Sempozyuma Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. A. Serap Tunçer, Sırbistan Belgrat’ta gerçekleştirilen “Second International Scientific Business Conference LIMEN 2016: "Leadership and Management: Integrated Politics of Research and Innovations" konferansına katıldı.

15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen ve Liderlik ve Yönetim Politikalarına odaklanan toplantıda Tunçer, üniversitemiz BAP Ofisi tarafından desteklenen projesinin sonuç raporunu sundu. Doç. Dr. A. Serap Tunçer, yürütücülüğünü  yaptığı IIB.A3.16.001 kodlu ve Küçük Ölçekli Araştırma Projeleri (A3) türündeki "Göç Hareketlerinin Kentsel Mekândaki Karşılığı ve Toplumsal Bellek Üzerinden Bir Okuma: Kırşehir Örneği" konulu projesinin sonuç raporu olarak hazırladığı "Migration, Urban Land and Social Memory" başlıklı bildiriyle konferansa katkı verdi.