Öğretim Üyemiz Pakistan’da Düzenlenen Çalıştayda Bildiri Sundu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kan, Pakistan Faisalabad Tarım Üniversitesinin İklim Değişimine Adaptasyon konusunda uluslararası bir proje olan AgMIP (The Agricultural Model Intercomparison and Improvement Project) kapsamında düzenlediği “Mid Term Workshop AgMIP and TOA-MD” çalıştayına katıldı. 21-23 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşen, uluslararası kuruluş ve üniversitelerden katılımın olduğu çalıştayda öğretim üyemiz, Türkiye’de iklim değişikliğine adaptasyon ile ilgili çalışmalar konusunda bilgi vermek adına “Building Resilience Agricultural Community for Adaptation to Climate Change in Turkey” başlıklı bir sunum yaptı. Çalıştayda Faisalabad Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Iqrar Ahmad Khan, öğretim üyemize katkı ve katılımlarından dolayı plaket verdi.